Faktoring

A faktoring egy speciális finanszírozási forma, amely esetében a számlát kiállító ügyfél a számlát eladja az Eurotrade Capital Zrt-nek, aki átutalja a számla összegének akár 80%-át (előleg) az ügyfélnek, még mielőtt a vevő fizetne. A fizetési határidő lejártakor a vevő az Eurotrade Capital Zrt-nek fizet, aki az időközi költségek levonását követően a követelés még ki nem fizetett részét is átutalja az ügyfélnek.Kölcsön

forgóeszköz finanszírozási célra


Amennyiben cége általános működéséhez forrásra van igény, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.


Beruházási kölcsön

haszongépjármű vagy munkagép megvásárlásához


Amennyiben haszongépjárművet vagy munkagépet szeretne vásárolni, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.


PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSAINK


Az Eurotrade Capital Pénzügyi Szolgáltató Zrt. segítségével könnyen és gyorsan juthat finanszírozási forráshoz likviditási gondjai, illetve haszongépjármű vagy munkagép vásárlás esetén. Faktoring tevékenységünk keretében pedig a vevő felé kiállított számlák összegének akár 80%-ához hozzá juthat már hónapokkal a fizetési határidő lejárta előtt. Mindezt gyorsan, egyszerűen, korrekten - apróbetűk nélkül.


A GOP 4.1. Új Széchenyi Hitel Program lezárult

Amennyiben az Ön vállalkozása hazai mikro-, kis- vagy középvállalkozás, és Magyarországon, a Közép-magyarországi régión kívül szeretne megvalósítani egy új projektet, ideális finanszírozási megoldást jelenthet számára az államilag támogatott, kedvező kamatozású Új Széchenyi Beruházási Hitel illetve az Új Széchenyi Forgóeszköz hitel. A szükséges dokumentáció hiánytalan benyújtását követően gyors hitelbírálattal segítjük, hogy a pénz hiánya ne álljon fejlődésének útjába.

Számla faktoring


Számla faktoring

A faktoring egy speciális finanszírozási forma, amely esetében a számlát kiállító ügyfél a számlát eladja az Eurotrade Capital Zrt-nek, aki átutalja a számla összegének akár 80%-át (előleg) az ügyfélnek, még mielőtt a vevő fizetne. A fizetési határidő lejártakor a vevő az Eurotrade Capital Zrt-nek fizet, aki az időközi költségek levonását követően a követelés még ki nem fizetett részét is átutalja az ügyfélnek.


Forgóeszköz kölcsön


Forgóeszköz finanszírozási kölcsön

Amennyiben cége általános működéséhez forrásra van igény, mert szállítóit hamarabb kell fizetnie, mint ahogy vevői fizetnének, vagy érdemes nagyobb mennyiségű készletet beszerezni egy áremelés előtt, a kifizetésekhez az Eurotrade Capital Zrt.-től kölcsönt igényelhet.


Beruházási kölcsön


Beruházási kölcsön

Amennyiben haszongépjárművet vagy munkagépet szeretne vásárolni, de nem áll rendelkezésére megfelelő mennyiségű forrás, az Eurotrade Capital Zrt.-től kölcsönt igényelhet a vételár megfizetéséhez.